Tenis de masă: Bernadette Szocs aduce prima medalie a României la Campionatul European. Berni s-a calificat în semifinale la dublu feminin

Prima medalie asigurată la Campionatul European Individual 2024 de tenis de masă vine în proba de dublu feminin, după ce Bernadette Szocs şi Adina Diaconu s-au întrecut pentru locul în semifinala probei.

Perechile Bernadette Szocs/Sofia Polcanova (Austria) – Adina Diaconu/Maria Xiao (Spania) s-au întâlnit din nou într-un meci pentru topul european şi au făcut spectacol, de această dată pe masa 1 a arenei din Linz.
 
Perechea româno-austriacă a fost cea care s-a bucurat la final pentru felul în care a jucat, într-un meci încheiat cu 3-0 (11-7, 15-13, 11-9).
 
Astfel, Bernadette Szocs a devenit prima medaliată a României la actuala ediţie a Campionatului European, iar tricolora vrea să facă încă un pas decisiv, în semifinala cu Izabela Lupulesku/Sabina Surjan (Serbia).

 

Elena Lasconi: Klaus Iohannis trebuie să se detaşeze de PNL dacă mai doreşte ca PNL-ul să rămână în istoria recentă / Primul lucru pe care îl voi face voi arăta românilor câţi bani a cheltuit Klaus Iohannis în călătoriile lui de lux

Un membru al clanului Ghiocel va fi extrădat în America: zeci de pensionari americani bogați, jefuiți de români