Tenis: Grigor Dimitrov s-a oprit în turul secund la turneul ATP de la Viena

Bulgarul Grigor Dimitrov, unul dintre tenismenii implicaţi în lupta pentru calificarea la Turneul Campionilor de luna viitoare, a fost eliminat în turul secund al turneului ATP 500 de la Viena, dotat cu premii totale în valoare de 2.626.045 de euro.

Dimitrov, numărul 9 mondial şi al treilea favorit al competiţiei din capitala austriacă, a fost învins cu 6-7 (5/7), 6-4, 6-3 de cehul Tomas Machac, după două ore şi 29 de minute, într-o partidă disputată joi.

Machac îl va întâlni în sferturile de finală pe britanicul Jack Draper, cap de serie numărul şapte, care s-a impus fără probleme, cu 7-5, 6-1, în faţa italianului Luciano Darderi, în doar 73 de minute de joc.

Într-un alt meci programat joi, cehul Jakub Mensik, venit din calificări, a trecut în două seturi, 6-3, 7-6 (9/7) de sârbul Miomir Kecmanovic, urmând să joace pentru un loc în semifinale cu australianul Alex de Minaur, favoritul numărul 2, care a profitat de abandonul italianului Flavio Cobolli, la scorul de 7-6 (7/2), 3-1 în favoarea jucătorului de la antipozi.

Rezultate – turul 2 (optimi):
Tomas Machac (Cehia) – Grigor Dimitrov (Bulgaria/N.3) 6-7 (5/7), 6-4, 6-3
Jack Draper (Marea Britanie/N.7) – Luciano Darderi (Italia) 7-5, 6-1
Jakub Mensik (Cehia) – Miomir Kecmanovic (Serbia) 6-3, 7-6 (9/7)
Alex de Minaur (Australia /N.2) – Flavio Cobolli (Italia) 7-6 (7/2), 3-1, abandon Cobolli
Karen Hacianov (Rusia) – Brandon Nakashima (SUA) 1-6, 6-3, 6-4
AGERPRES (AS/editor: Mihai Dragomir, editor online: Gabriela Badea) 

Sursa: www.agerpres.ro

Fotbal: Fostul internaţional marocan Abdelaziz Barrada a decedat la 35 de ani

Primarul Ploieştiului, Andrei Volosevici, reţinut în dosarul în care este acuzat că a pus presiune asupra directorului firmei Hale şi Pieţe pentru ca acesta să desfacă sau să încheie contracte de închiriere a unor spaţii comerciale