Tenis: Holger Rune a pus din nou capăt colaborării cu Patrick Mouratoglou

Tenismanul danez Holger Rune, locul 17 mondial, şi antrenorul său Patrick Mouratoglou au decis din nou să pună capăt colaborării care a fost deja întreruptă anul trecut.

Cei doi au anunţat, marţi, că îşi încheie din nou colaborarea şi că Kenneth Carlsen va fi de acum înainte singurul antrenor cu normă întreagă al danezului.

Relaţia complicată dintre tânărul danez şi antrenorul francez a început la sfârşitul anului 2022. Jucătorul danez a ccâştigat Rolex Paris Masters, înainte de a urca la numărul 4 mondial în 2023.

Dar la sfârşitul sezonului 2023, Rune s-a despărţit de Mouratoglou şi a început 2024 alături de Boris Becker şi Severin Lüthi, fostul antrenor al lui Roger Federer. A fost un parteneriat de scurtă durată, care a durat doar câteva săptămâni.

La Indian Wells Masters 1000, Mouratoglou a revenit în echipa lui Rune. Dar cinci luni mai târziu, ei s-au despărţit din nou, „de comun acord”.

”Am avut discuţii bune cu Patrick şi am fost de acord să ne despărţim”, spune numărul 17 mondial pe contul său de Instagram.

”El va rămâne un mare prieten, dar pentru moment, cel mai bun lucru pentru mine este să continui cu Kenneth, care va fi prezent la toate antrenamentele şi turneele. Acest lucru nu afectează în niciun fel relaţia mea cu Academia Mouratoglou, care m-a ajutat întotdeauna foarte mult. Sper să fiu din nou în formă şi să revin curând pe teren”, a precizat Rune.

Acuzând o accidentare la încheietura mâinii, Rune a decis să nu participe la Jocurile Olimpice de la Paris.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Maratonul Inteligenţa Artificială în Economie. Ministrul Bogdan Ivan anunţă primele aplicaţii pe platforma de cloud guvernamental

Bilanţul alunecărilor de teren din Kerala (India) a ajuns la 93 de morţi şi sute de dispăruţi