Tenis: Iga Swiatek s-a retras de la Openul Chinei din motive personale

Jucătoarea poloneză de tenis Iga Swiatek, numărul unu mondial, a anunţat vineri că s-a retras din motive personale de la Openul Chinei, turneu care va avea loc la Beijing, informează Reuters.

Poloneza în vârstă de 23 de ani a câştigat anul trecut China Open, după ce a învins-o în finală pe rusoaica Liudmila Samsonova, în două seturi simetrice (6-2, 6-2).

Swiatek, care s-a mai retras în acest sezon de la Openul Canadei şi Openul Coreei de Sud, invocând oboseala, a cucerit titlul la Roland Garros în iunie şi medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Paris, înainte de a fi eliminată în sferturile de finală ale US Open de americanca Jessica Pegula.

„Din cauza unor probleme personale, sunt forţată să renunţ la Openul Chinei de la Beijing. Îmi pare rău pentru că m-am simţit excelent jucând şi câştigând acest turneu anul trecut şi aşteptam cu nerăbdare să mă întorc acolo”, a precizat Swiatek într-un comunicat.

Openul Chinei de la Beijing, turneu de categoria WTA 1.000, se va desfăşura în perioada 25 septembrie – 2 octombrie.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Ada Vîlceanu) 

Sursa: www.agerpres.ro

FOTO BNR lansează o monedă din argint cu tema 145 de ani de la naşterea Ceciliei Cuţescu-Storck

Premierul, întrebat dacă rectificarea bugetară va fi pozitivă sau negativă: E pozitivă şi pe venituri. Se creşte deficitul/ E un surplus prin creşterea deficitului şi prin creşterea veniturilor