Tenis: Marin Cilic s-a calificat în sferturi de finală la Hangzhou (ATP)

Croatul Marin Cilic l-a învins vineri în două seturi pe japonezul Yoshihito Nishioka, 6-4, 6-1, şi s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de tenis ATP 250 de la Hangzhou (China), dotat cu premii totale de 1.000.630 de dolari.

Maric Cilic, campionul din 2014 de la US Open, finalist la Wimbledon (2017) şi Australian Open (2018), la un moment dat locul 3 mondial, acum locul 777 ATP, este beneficiarul unui wild card. Miercuri, în runda inaugurală, în faţa americanului Zachary Svajda, croatul, care pe 28 septembrie va împlini 36 de ani, a obţinut prima sa victorie după mai bine de un an şi jumătate, el accidentându-se grav la genunchi la începutul sezonului trecut.

Adversarul său de sâmbătă, Yoshihito Nishioka, a fost cap de serie numărul 8 la Hangzhou.

Cilic va juca în sferturi cu câştigătorul dintre danezul Holger Rune şi japonezul Yasutaka Uciyama.

În sferturi a acces şi spaniolul Roberto Carballes (55 ATP), care l-a eliminat pe americanul Mitchell Krueger, (140 ATP) după trei seturi, 3-6, 6-3, 6-4. Roberto Carballes va lupta pentru un loc în semifinale cu italianul Mattia Bellucci sau chinezul Zhizhen Zhang.
AGERPRES (AS/editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Anda Badea)

Sursa: www.agerpres.ro

Parteneriatul care ar putea schimba lumea – Suma vehiculată depășește un trilion de dolari

Nicolae Ciucă, după discuţii cu reprezentanţi ai industriei de apărare: Este responsabilitate naţională tot ceea ce se întâmplă cu structurile de apărare, de la doctrină până la întrebuinţare – FOTO