Tenis: Nick Kyrgios plănuieşte să revină la Australian Open 2025

Tenismanul australian Nick Kyrgios, care a jucat ultimul său meci oficial în iunie 2023, plănuieşte să revină cu prilejul turneului Australian Open din ianuarie 2025, scrie EFE.

Kyrgios, finalist la Wimbledon în 2022, a suferit diverse accidentări, în special la genunchi şi încheietura mâinii, iar după octombrie 2022 a mai jucat un singur meci, la Stuttgart, în iunie 2023.

La Melbourne, unde Kyrgios are cel mai bun rezultat un sfert de finală în 2015, australianul are nevoie de o invitaţie sau poate profita de clasamentul protejat, care este o medie ponderată a clasamentului jucătorului de tenis în momentul accidentării şi permite accesul la 12 turnee dacă accidentarea l-a ţinut în afara terenului timp de un an.

La 29 ani, Kyrgios, fost număr 13 ATP în 2016, are în palmares un titlu de Grand Slam la dublu la Melbourne, alături de prietenul şi compatriotul său Thanasi Kokkinakis, şi şapte turnee la simplu.

În ultima vreme, el a combinat procesul de recuperare cu munca de comentator la diferite televiziuni în timpul Grand Slam-urilor. AGERPRES/(AS/autor: Teodor Ciobanu, editor: Mihai Ţenea, editor online: Adrian Dădârlat)

Sursa: www.agerpres.ro

OMV Petrom: Neptun Deep progresează conform planului în vederea primelor livrări de gaze naturale în 2027

Buzău: Bărbat reţinut după ce ar fi omorât în bătaie un cioban, angajat al său, care ar fi înstrăinat nişte oi