Ter Stegen (Barcelona) speră să mai joace în acest sezon

”Poate că reuşesc asta sezonul acesta. Şi dacă nu, voi reuşi în sezonul viitor”, a spus portarul german la DAZN, miercuri, înainte de meciul din Liga Campionilor dintre Barcelona şi Bayern Munchen.

Marc-Andre ter Stegen a fost operat cu succes în septembrie după ce a suferit o ruptură a tendonului rotulian al genunchiului drept, iar perioada de recuperare a fost estimată între opt luni şi un an.

”Este important pentru mine să am o fază iniţială bună de reabilitare. Mai ales la început, după cum pot confirma kinetoterapeuţii, poţi face mai mult rău decât bine”, a adăugat ter Stegen.

Portarul a spus că directorul sportiv al Federaţiei Germane de Fotbal (DFB) Rudi Voller l-a vizitat miercuri la Barcelona şi a spus că acest gest îl face ”să se simtă foarte apreciat”.

Pentru meciurile din Liga Naţiunilor din octombrie, antrenorul Germaniei, Julian Nagelsmann i-a convocat pe Alexander Nubel (VfB Stuttgart) şi pe Oliver Baumann (Hoffenheim), dar speră să poată conta pe ter Stegen la Cupa Mondială din 2026.

”Avem portari grozavi. Aşa este de ani de zile. Nu există probleme deocamdată aici”, a comentat ter Stegen.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Fiorentina nu mai poate conta pe Gudmundsson circa o lună

Greblă: AEP nu a fost consultată privind referendumul în Capitală; BEC nu are nicio atribuţie, pe legislaţia actuală