Termoenergetica începe probele la cald pentru sezonul 2024-2025

„Compania Municipală Termoenergetica București (CMTEB) S.A. anunță că, în cursul nopții de 18 spre 19 octombrie (vineri spre sâmbătă) vor începe probele la cald pentru consumatorii urbani din Capitală. Probele se vor desfășura progresiv, având în vedere dimensiunile sistemului de termoficare și starea conductelor, precum și lucrările desfășurate în diverse zone ale orașului”, potrivit unui comunicat, citat de Mediafax.

Probele vor fi realizate în principal noaptea, având în vedere prognoza meteo din următoarele zile, care indică temperaturi în scădere.

„Este important de subliniat faptul că, în sezonul rece vor fi continuate doar acele lucrări pentru care pot fi realizate provizorate, astfel încât furnizarea agentului termic pentru căldură către clienți, să nu fie afectată. Aceste probe sunt menite să asigure echilibrul hidraulic al sistemului de termoficare și să verifice funcționalitatea traseelor de alimentare. Vă reamintim faptul că asociaţiile de proprietari au obligația de a se asigura că instalaţiile interioare proprii (de alimentare cu energie termică) sunt în stare de funcţionare şi că sunt finalizate lucrările din interiorul imobilelor, inclusiv operațiunile de aerisire a caloriferelor din apartamente.Asociațiile care doresc amânarea furnizării pot solicita acest lucru în scris, prin reprezentanţii legali. Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica București și echipele de intervenție lucrează pentru soluționarea problemelor apărute în teren. Clienții au la dispoziție informații prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau la numărul de telefon gratuit – 0800.820.002, precum și prin aplicația Termoalert”, se arată în finalul comunicatului.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Alertă – Vine frigul puternic în București: Temperaturile scad brusc din această seară

Paul Pogba, nerăbdător să revină pe teren după reducerea suspendării la 18 luni