Tiberiu Foriș a părăsit AUR. El susține că i s-au cerut 55.000 Euro pentru a putea candida la Senat

El susține că a încercat să își depună candidatura pentru o candidatură pe Lista AUR de la Brașov a aflat că trebuie să plătească pentru asta 55.000 de EURO și că oricum Locul 1 la Senat pe care îl viza e deja ocupat de cineva ”parașutat de la centru”, nimeni alta decât ”experta în pensii” , Dorina Barcari, care apare zilnic la TV clamându-și independența politică.

Dragi Prieteni,

În urmă cu mai bine de un an m-am alăturat mișcării suveraniste AUR, care declara că încearcă, în ceasul al doisprezece-lea, să salveze ce mai poate fi salvat din această țară furată și umilită de către o clasă politică iresponsabilă, mânuită spre prăpastie de oculte forțe securistice. Un partid care declara că membrii lui nu sunt la fel cu ceilalți!

Am fost alături de oameni minunați, unele dintre cele mai mari somități ale acestei țări: prof. dr. Gheorghe Piperea, prof. dr. Cosmin Corendea, lector dr. Georgiana Teodorescu – juriști, conf. dr. Aveam Fițiu – unul dintre cei mai mari agronomi ai lumii, oameni de cultură precum dr. Criastian Mancaș – muzician, președintele Fundației George Enescu sau actrița Mara Nicolescu – magistrala interpretă a rolului principal feminin din Filantropica, dr. Monica Iagăr, marea noastră sportivă, prof. dr. fizician Silviu Gurlui, reprezentantul țării noastre la Agenția Spațială Europeană și mulți alții cu care între timp am legat o strânsă și trainică prietenie.

Am fost alături ce Cristian Terheș și de Diana Șoșoacă. I-am admirat în modul lor de gândire suveranist, însă dezavuez total faptul că, prin falsa lor dizidență, au ajuns să facă jocurile celor împotriva cărora au declarat că luptă. A vechiului și noului FSN condus de un ticălos anti-român de la Palatul Cotroceni.

În urmă cu mai bine de două săptămâni mi-am depus la sediul central AUR candidatura pentru Senatul României, prima poziție din județul Brașov, și am hotărât să merg acolo, nu pentru că nu am din ce trăi, ci pentru faptul că ai mei compatrioți nu mai au din ce trăi. Eu am o carieră universitară și, cu ajutorul lui Dumnezeu, îmi permit un trai decent.

La depunerea listelor la Biroul Electoral Județean am aflat însă cu stupoare că locul pe listă costă 55.000 Euro. Pe listă, pe poziția posibil eligibilă la Senat, a apărut parașutată de la centru experta în pensii Dorina Barcari. M-am retras din orice formă de colaborare cu acest partid împreună cu mare parte dintre colegii mei universitari din țară. Am demostrat ceea ce era de demonstrat: este imposibil de schimbat un sistem putred și corupt. Spuneam că nu suntem toți la fel… Acum – da! Sunt toți la fel! La alegeri – voi desena un dreptunghi și voi trece în el numele singurului candidat care ar mai putea salva țara – Vlad Țepeș!

Așa să ne ajute Dumnezeu!

Prof. univ. dr. habil. ec. ing. Tiberiu Foris, fost candidat AUR la Senatul României”, a scris el pe pagina sa de Facebook.

Dan Podaru şi Alexandru Pânişoară deschid lista PER București la alegerile parlamentare

VIDEO Nicușor Dan își nuanțează afirmația cu privire la desființarea Poliției Locale: Trebuie să eficientizăm Polițiile Locale