Timiş: Razie a poliţiştilor, pentru prevenirea şi combaterea faptelor de violenţă şi a traficului de persoane

Poliţiştii au organizat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în Timişoara şi în zona periurbană, o acţiune cu efective mărite, tip razie, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică.

Principalele obiective ale acţiunii au fost prevenirea şi combaterea faptelor cu violenţă pe stradă, depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, combaterea traficului şi consumului de droguri sau traficului de persoane, precum şi depistarea participanţilor la traficul rutier care încalcă normele legale privind circulaţia pe drumurile publice, arată un comunicat al Poliţiei Timiş.

La activităţile organizate au fost angrenaţi poliţişti de la structurile de investigaţii criminale, investigarea criminalităţii economice, ordine publică, rutieră, criminalistic, transporturi feroviare, dar şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Timiş.

Acţiunea face parte dintr-o serie de măsuri continue luate de Poliţia Română pentru a asigura un climat de siguranţă şi a descuraja orice activitate infracţională. AGERPRES/(AS – autor: Otilia Halunga, editor: Cătălin Alexandru, editor online: Ada Vîlceanu) 

Sursa: www.agerpres.ro

Cel puţin şase morţi în Ucraina într-un dubli atac rus vizând un spital în regiunea Sumî

Botoşani: Patru persoane rănite într-un accident în care au fost implicate două maşini