Trafic intens la frontiere

Sâmbătă, polițiștii de frontieră au gestionat tranzitul a peste 223.000 de persoane, români și străini, precum și aproximativ 67.600 de mijloace de transport prin punctele de frontieră din România. Pe sensul de intrare în țară, au fost înregistrate 115.246 de persoane și 35.053 vehicule.

În ceea ce privește cetățenii ucraineni, de la începutul conflictului din Ucraina până în prezent, un total de 10.307.959 de ucraineni au intrat în România.

În ultimele 24 de ore, polițiștii de frontieră au descoperit 124 de fapte ilegale, dintre care 74 au fost infracțiuni, aplicând amenzi în valoare de 32.520 de lei și confiscând bunuri de peste 181.624 de lei. Totodată, accesul a 40 de cetățeni străini nu a fost permis pe teritoriul României, iar 14 cetățeni români nu au putut părăsi țara din motive legale.

Autoritățile le reamintesc participanților la trafic să folosească aplicația Trafic On-line pentru a verifica timpii de așteptare în punctele de frontieră, în special pe Podul Prieteniei, unde se fac lucrări de reparație.

Cabinetul de securitate al Israelului se reuneşte duminică, în timp ce Netanyahu cântăreşte răspunsul pe care să-l dea Teheranului. Oficialii americani cred că Israelul va viza situri militare şi energetice din Iran

VIDEO Incendiu la clădirea unui spital din Capitală