Trump afirmă că Xi Jinping i-a scris un „bilet frumos” după tentativa de asasinat

Fostul preşedinte american Donald Trump a declarat, sâmbătă, că preşedintele chinez Xi Jinping i-a scris un bilet după ce candidatul republican la preşedinţie a suferit o rană prin împuşcare la ureche, în timpul unei tentative de asasinat săptămâna trecută.

„(Xi) mi-a scris un bilet frumos zilele trecute când a auzit ce s-a întâmplat”, a declarat Trump mulţimii din Grand Rapids, Michigan, în primul său miting de campanie de la tentativa de asasinat din 13 iulie, informează Reuters.

Trump a menţionat scrisoarea lui Xi în timp ce discuta despre politica sa economică faţă de China în timpul preşedinţiei sale, adăugând: „M-am înţeles foarte bine cu preşedintele Xi”.

Fostul preşedinte american a făcut, de asemenea, referire la mesajele altor lideri mondiali în urma împuşcăturilor de la un miting din Pennsylvania.

Trump a acceptat joi nominalizarea Partidului Republican pentru a fi candidatul său la alegerile prezidenţiale din 5 noiembrie.
 

Berkshire Hathaway a vândut acţiuni Bank of America în valoare de aproximativ 1,48 miliarde de dolari

Maia Morgenstern după ce Kristof Lajos, cunoscut drept ”antrenorul de genii”, a fost reţinut sub acuzaţia de viol asupra unui minor: Mi-e rău fizic. Nu e prima dată când bune mele intenţii, dorinţa de a ajuta, solidaritatea sunt pur şi simplu terfelite