Trump îl amenință pe Putin: ‘O să atac direct Moscova!’ / Reacția Kremlinului

„Vladimir, dacă urmărești Ucraina, te voi lovi atât de tare încât nici măcar nu vei crede. Voi lovi chiar în centrul Moscovei'”, a povestit Trump.

Trump îl descrie pe Putin drept „prietenul” său și a confirmat relația lor bună.

„Am spus: ‘Suntem prieteni. Nu vreau să o fac, dar nu am de ales’. El spune: ‘În niciun caz’. I-am spus: ‘Ei bine…Vei fi lovit atât de tare și îți voi lua cupolele alea de pe cap’. Pentru că, știți, trăiește sub cupole”, a adăugat Trump. Potrivit lui Trump, Putin ar fi răspuns spunând că nu va invada Ucraina.

Raacția Kremlinului

În timpul campaniei electorale din SUA există multe declarații fierbinți și foarte emoționante, transmite Kremlinul în reacția oficială.

„Știți, preferăm în continuare să declarăm o poziție foarte responsabilă în ceea ce privește nepublicarea conținutului conversațiilor care se desfășoară la cel mai înalt nivel. Spre regretul nostru, o serie de lideri mondiali nu aderă la această poziție și nu respectă o astfel de „igienă” a informațiilor în acest caz. Ei bine, este pe conștiința lor. Acesta este primul lucru”, a declarat secretarul de presă al lui Putin, Dmitri Peskov, la un briefing.

Și a adăugat: „Și în al doilea rând, desigur, există o mulțime de declarații aprinse și foarte emoționante în Statele Unite în cadrul campaniei electorale, mai ales în etapa sa finală. Asta putem spune despre asta.”

O supravieţuitoare a atacului Hamas din 7 octombrie 2023 s-a sinucis de ziua ei de naştere

Vameşii constănţeni au confiscat bunuri în valoare de 2,8 milioane de lei