Uitați de Roma, Amsterdam și Paris! Veniți la București! Cine face o astfel de reclamă capitalei noastre

Tom Grond, care are 644.000 de urmăritori pe Instagram și 1,4 milioane pe TikTok, a petrecut în România câteva zile alături de partenera sa, înainte de a pleca să viziteze Republica Moldova și mai multe țări din Asia.

„Uitați de Roma, Amsterdam și Paris! Veniți la București să experimentați atmosfera superbă de aici și din Centrul Vechi. Nu îmi vine să cred cât de frumos și plăcut e Bucureștiul, e pur și simplu incredibil. Ca să nu mai vorbesc de prețurile foarte mici”, spune Tom, care are pe rețelele sociale canalul Traveltomtom, unul foarte urmărit și apreciat de fanii săi.

content-image

Tom a rămas în București două zile, făcând zilnic zeci de mii de pași și fiind încântat de atmosfera plină de viață din Centrul Vechi și de clădirile din Capitală cu o arhitectură de un farmec inefabil.

„Nu îmi vine să cred cât de fermecător și atractiv este centrul Bucureștiului. Mi-a plăcut și să văd numeroase terase decorate cu flori. Prețurile sunt foarte mici în București, atât la băuturi, cât și la mâncare. Aproape toate preparatele culinare sunt sub 10 dolari în restaurantele din București. Iar atmosfera este una de neuitat. Bucureștiul este un oraș vibrant. Poți vedea în diverse zone muzicanți stradali foarte talentați. Iar arhitectura Bucureștiului este una absolut superbă. Între mine și București a fost dragoste la prima vizită”, mai precizează pasionatul olandez de călătorii.

Tom Grond a făcut prima călătorie în mai multe țări de pe glob în anul 2008, iar de atunci a devenit extrem de pasionat să cunoască noi țări, noi oameni și noi culturi și obiceiuri, scrie adevarul.ro.

După cum spune Tom, până acum a petrecut cu partenera sa peste 4.200 de zile în excursii peste hotare, iar țelul său este ca în următorii ani să ajungă să viziteze toate țările de pe glob. Un țel ce cu siguranță va fi îndeplinit, având în vedere că până acum are deja 160 de țări vizitate la activ.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Monica Niculescu şi Cristina Bucsa au pierdut finala de dublu de la Japan Open

Lovitură puternică dată ‘samsarilor’ de credite: dobânzile exagerate, blocate oficial începând cu 11 noiembrie! / Ce presupune noua lege