Ultimă oră: Procurorii de la PG au contestat decizia de eliberare a suspecților în cazul uciderii lui Ioan Crișan

Laura Crișan, fiica milionarului Ioan Crișan, acuzată de către procurori că a comandat asasinarea tatălui său a fost lăsată în libertate. Mai mult, judecătorii nu i-au impus nici măcar măsura controlului judiciar, conform Antena 3 CNN.

Procurorii au cerut arestarea preventivă a Laurei Crișan, dar judecătorul de drepturi și libertăți a decis să o lase în libertate.

”Nu mi-am ucis tatăl. Nu știu de ce mă acuză procurorii, asta să-i întrebați pe cei care au făcut asta (…) Eu am conștiința împăcată”, a spus Laura Crișan.

”ÎNCH/F/DL/În baza art. 227 alin. 1 C.proc.pen. respinge ca nefondată propunerea de luare a măsurii arestării preventive formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în dosarul nr. 155/76/P/2021 cu privire la inculpaţii Bulbuc Sebastian Ilie, Horodincă Adrian Bogdan şi Bîlcea Laura Oana. În baza art. 227 alin. 1 teza finală C.proc.pen. dispune punerea de îndată în libertate a inculpaţilor Bulbuc Sebastian Ilie, Horodincă Adrian Bogdan şi Bîlcea Laura Oana, dacă nu sunt privaţi de libertate în altă cauză. În baza art. 275 alin. 3 C.proc.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Executorie. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare pentru cei prezenţi şi de la comunicare pentru cei lipsă. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 24.10.2024, ora 20.36.”.

”Procurorul de caz din cadrul Secției de Urmărire Penală a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dispus măsura reținerii preventive față de doi inculpați și o inculpată sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de omor calificat, prev. și ped. de art. 188 alin. 1, art. 189 alin. 1 lit. a, b din Codul penal, cu aplic. art. 77 lit. a din Codul penal, distrugere, prev. și ped. de art. 253 alin. 4 din Codul penal, cu aplic. art. 77 lit. a din Codul penal, nerespectarea regimului materiilor explozive, prev. și ped. de art. 346 alin. 1 din Codul penal, cu aplic. art. 77 lit. a din Codul penal, cu aplic. art. 38 alin. 1 și 2 din Codul penal”, transmite, joi dimineața, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (PÎCCJ).

 

 

Lucrările de restaurare a Gării Regale Curtea de Argeş vor începe de luni, cu o durată de execuţie de doi ani

Autospecială de poliție din Cluj, implicată într-un accident. Unul dintre șoferi era băut