Ultimele zile la primărie: Clotilde Armand acuză apariția unui ‘serviciu secret’ prin votul Consiliului Local Sector 1

„Încă o “realizare” a ofițerului SRI – ajuns primar nelegitim prin fraudă datorită lui Toni Greblă – care va prelua de săptămâna viitoare administrarea Sectorului 1 după ce a scurtat programul de lucru cu publicul în primărie: și-a făcut un serviciu secret în Primărie. Consilierii PNL și PSD au convocat astăzi o ședință și-au votat un proiect prin care au trecut Poliția Locală Sector 1 în aparatul de specialitate al Primarului Sectorului 1 și au mărit schema de personal pentru angajarea sinecurilor. Asta se va întâmpla de acum înainte în Sectorul 1 sub conducerea găștii Chiliman-Hellvig. Ușor-ușor ne întoarcem în anii 2000, când Poliția Locală Sector 1 funcționa în sediul închiriat cu 4.000 euro/lună de la consilierul personal al lui Andrei Chiliman, iar afaceriștii de casă încheiau contracte pentru ridicarea mașinilor parcate uilegal și plăteau șpagă, aceluiași consilier personal, un comision de 20% din contravențiile încasate. Aceeași Poliție Locală care la ordinele primarului mă fila la protestele din Piața Victoriei. Hotărârea de consiliu local votată astăzi de PNL-PSD este profund ilegală, din mai multe motive, și o voi contesta în instanță”, a scris Clotilde Armand.

George Tuță (PNL) o va înlocui la Primăria Sectorului 1 pe Clotilde Armand, care a pierdut alegerile în 9 iunie. Instanța a validat pe 10 octombrie mandatul lui Tuţă pentru funcţia de primar al Sectorului 1 și acesta va depune jurământul pe 29 octombrie, moment în care va putea să-și exercite funcția de primar.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Primarul liberal al municipiului Oradea, Florin Birta, a depus jurământul. PNL are majoritate în CL

Lovitură de imagine uriașă pentru Coca-Cola. Compania retrage de la vânzare 28 de milioane de sticle din cauza unei posibile contaminări