Un bărbat de 42 de ani a murit surprins într-un incendiu în judeţul Suceava / Pompierii au luptat cu focul mai multe ore

Un bărbat de 42 de ani a murit, sâmbătă, într-un incendiu peodus la o casă în oraşul Dolhasca, judeţul Suceava. Pompierii au luptat cu focul mai multe ore şi au reuşit să salveze casa învecinată.

”Pompierii militari de la subunităţile din Dolhasca şi Fălticeni, împreună cu lucrătorii Serviciului voluntar pentru situaţii de urgenţă Dolhasca, au intervenit cu trei autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit în oraşul Dolhasca. La sosirea echipajelor, ardea generalizat o casă de locuit, cu pericol de propagare la o locuinţă învecinată”, a transmis, sâmbătă, ISU Suceava.

Potrivit sursei citate, echipa de căutare-salvare a pompierilor militari a extras o victimă decedată, mai precis, un bărbat în vârstă de 42 de ani.

”Au ars casa de locuit, construită din lemn şi chirpici, şi bunurile din interior, pe o suprafaţă de aproximativ 50 de metri pătraţi. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost: jar sau scântei provenite din coşul de fum deteriorat”, a mai transmis sursa citată.

Incendiul a fost anunţat la 5.29 şi lichidat la ora 8:00, iar pompierii au salvat locuinţa învecinată.

 

 

Ayatollahul Ali Khamenei, după moartea lui Yahya Sinwar: Hamas este „în viaţă şi va rămâne aşa”

VIDEO Marcel Ciolacu îl ‘trolează’ pe Ciucă. Premierul și-a făcut tricou cu ‘onoare, respect, predictibilitate’