Un caz șocant zguduie SUA: Un fost ofiţer CIA a drogat şi a abuzat sexual peste 20 de femei din mai multe țări. Le și filma în timpul agresiunii

Fostul ofiţer CIA, în vârstă de 48 de ani, a drogat şi a abuzat sexual femei în mai multe ţări, pe parcursul a 14 ani, a anunţat Ministerul de Justiţie al SUA.

Potrivit magistraţilor, el a fotografiat şi a filmat peste 20 de victime fără consimţământul lor, în timp ce acestea erau inconştiente sau incapabile să-şi dea consimţământul, a precizat ministerul.

În momentul în care a aflat că împotriva sa a fost deschisă o anchetă penală, bărbatul a încercat să şteargă fotografiile şi videoclipurile explicite pe care le făcuse, potrivit Agerpres.

„Când acest prădător era angajat al guvernului, a ademenit femei, fără a stârni bănuieli, ducându-le la locuinţele lui închiriate de guvern, şi le-a drogat”, a declarat procurorul american Matthew Graves.

„După ce a drogat aceste femei, el le-a dezbrăcat, le-a abuzat sexual şi le-a fotografiat. Sentinţa de astăzi garantează că inculpatul va fi etichetat corespunzător drept un infractor sexual pe viaţă şi va petrece o parte importantă din restul vieţii sale după gratii”, a mai spus procurorul.

Pe lângă pedeapsa cu închisoarea, bărbatul a fost obligat să le plătească victimelor despăgubiri în valoare de 260.000 de dolari.

Radu Petrescu şi Nicuşor Viorel Flueran, arbitrii partidelor de vineri, din Superligă

VIDEO Chinezii duc totul la următorul nivel: Produc baterii cu durată de viață de 15 ani și un număr colosal de kilometri