Un polițist beat a produs un accident cu două victime – o mamă și copilul ei de doi ani

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa a informat sâmbătă, printr-un comunicat de presă, că pe 27 septembrie, în jurul orei 20,00, poliţişti din cadrul Serviciului Siguranţă Rutieră Constanţa au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier pe DN 39, în localitatea 2 Mai.

Conform primelor cercetări, poliţiştii rutieri au constatat că impactul a avut loc între două autoturisme, iar în urma acestuia două persoane au fost rănite.

„Astfel, unul dintre conducătorii auto, respectiv o femeie, de 21 de ani, precum şi un minor, de 2 ani – pasager în acelaşi vehicul, au fost transportaţi la spital, pentru îngrijiri medicale. Menţionăm faptul că la volanul celuilalt autoturism se afla un bărbat, de 21 de ani, poliţist, care se afla în timpul liber. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma testării cu aparatul din dotare, rezultatul a fost negativ”, se arată în comunicat.

Poliţistul a fost condus la o unitate medicală, în vederea prelevării de mostre biologice.

Totodată, conducerea IPJ Constanţa a dispus verificări pe linie internă, pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului.

Ce spune IPJ Constanța

„La data de 27 septembrie a.c., în jurul orei 20.00, polițiști din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră Constanța au fost sesizați despre producerea unui accident rutier, pe DN 39 – localitatea 2 Mai.

Conform primelor cercetări, polițiștii rutieri au constatat că impactul a avut loc între două autoturisme, iar în urma acestuia două persoane au fost rănite.

Astfel, unul dintre conducătorii auto, respectiv o femeie, de 21 de ani, precum și un minor, de 2 ani – pasager în același vehicul, au fost transportați la spital, pentru îngrijiri medicale.

Menționăm faptul că la volanul celuilalt autoturism se afla un bărbat, de 21 de ani, polițist, care se afla în timpul liber. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma testării cu aparatul din dotare, rezultatul a fost negativ.

Conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală, în vederea prelevării de mostre biologice. Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța nu tolerează astfel de comportamente. Indiferent de calitatea persoanei care încalcă prevederile legale, se vor lua toate măsurile legale.

Totodată, conducerea inspectoratului a dispus verificări pe linie internă, pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările evenimentului”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Sursa: www.stiripesurse.ro

VIDEO Scandal la tomberon: un bărbat care strângea PET-uri, bătut cu bestialitate în Sectorul 5 (surse)

Iranul anunţă că ”linia lui Nasrallah va continua” în pofida morţii acestuia