Un sudor a murit după ce a căzut de la o înălţime de opt metri în timp ce făcea reparaţii în Portul Constanţa / Poliţia a deschis o anchetă

Un sudor în vârstă de 58 de ani a murit, miercuri, după ce a căzut de la o înălţime de opt metri în timp ce lucra în Dana 68 a Portului Constanţa. Poliţiştii au început cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs evenimentul.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat că poliţiştii Secţiei Port au fost sesizaţi, miercuri, în jurul orei 10.00, cu privire la faptul că un bărbat a căzut de la opt metri, în timp ce făcea reparaţii de sudură, în Dana 68 a Portului Constanţa.

 
”Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat de 58 de ani. Personalul medical ajuns la faţa locului a efectuat bărbatului manevrele de resuscitare, ulterior fiind declarat decedat”, au precizat poliţiştii.

 
Ei continuă cercetările pentru a stabilit cu exacitate toate împrejurările producerii evenimentului.

Premieră în NBA: LeBron şi Bronny James, împreună pe teren la un meci din sezonul regulat -Este primul duo tată-fiu care face acest lucru

Tiberiu Bălan a devenit antrenorul echipei de tineret a FC Universitatea Cluj