Unul dintre cei mai ‘relaxați’ pensionari: Tocmai și-a ridicat premiul de 2,3 milioane de euro de la Loteria Română

 

Potrivit unui comunicat al companiei, marți s-a prezentat la sediul central câștigătorul premiului de categoria I, în valoare de 11.845.622,10 lei (2,38 milioane de euro), obținut la tragerea Joker din 15 septembrie.

Acesta este al doilea câștig de categoria I obținut în acest an la Joker.

Biletul norocos a fost completat cu două variante simple.

Câștigătorul este pensionar și a spus că numerele alese nu au semnificație personală, potrivit Mediafax.

‘Am avut mereu încredere în Loteria Română’

„Joc la loto de aproape 50 de ani. Am avut mereu încredere în Loteria Română, am jucat și am câștigat. Vă încurajez să aveți încredere și să continuați să jucați!” Acestea sunt cuvintele câștigătorului care, pe 24 septembrie, s-a prezentat la sediul central al Loteriei Române pentru a-și revendica premiul impresionant de 11.845.622,10 lei (aproximativ 2,38 milioane de euro), câștigat la tragerea Joker din 15 septembrie 2024.

Acesta este al doilea câștig de categoria I la Joker din acest an. Biletul norocos a fost jucat la agenția 23007 din Giurgiu și conținea două variante simple. Câștigătorul, un pensionar care joacă de aproape 50 de ani, a declarat că, deși participă la toate jocurile Loteriei, favoritul său rămâne Jokerul. Numerele alese nu au o semnificație personală, iar el nu folosește niciodată aceleași combinații.

A aflat că a câștigat chiar în ziua tragerii, după ce și-a verificat biletul, însă a decis să rămână anonim. Deși a obținut acest premiu uriaș, planurile sale de a continua să joace la loto rămân neschimbate.

Simonis, atac extrem de dur: Ciucă și PNL vor să dea foc țării pentru că PSD nu vrea să-i dea lui Iohannis un loc de muncă

Breaking: Fragmente dintr-o dronă rusească au fost găsite la Plauru, în Tulcea