UPDATE – Constanţa: Cei patru copii dispăruţi şi căutaţi în toate staţiunile de pe litoral, găsiţi/ Poliţiştii au anunţat Protecţia Copilului pentru a lua măsuri în interesul minorilor

Cei patru copii dispăruţi din judeţul Constanţa – trei fraţi şi un văr al lor, cu vârste între 7 şi 12 ani – care erau căutaţi în toate staţiunile de pe litoral au fost găsiţi. Poliţiştii au anunţat Direcţia de Protecţie a Copilului pentru a stabili măsuri în interesul minorilor.

UPDATE – ”În cursul zilei de astăzi, 27 iulie, poliţiştii au continuat căutările pe raza întregului municipiu Constanţa, privind dispariţia celor 4 minori, cu vârste cuprinse între 7 şi 12 ani. În jurul orei 14. 50, poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie au identificat unul dintre copii, pe bulevardul Aurel Vlaicu. Astfel, comanda Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa a dispus, de îndată, intensificarea căutărilor în zona în care minorul a fost găsit, fiind direcţionate mai multe echipaje de poliţie. La scurt timp, poliţiştii i-au identificat şi pe ceilalţi 3 minori. Precizăm faptul că aceştia nu au fost victimele vreunei infracţiuni”, a arătat IPJ Constanţa.

Poliţiştii au informat Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa în vederea stabilirii unor măsuri privind interesul superior al minorilor.

ŞTIREA INIŢIALĂ – ”Au fost depistaţi toţi cei patru minori, nu au fost victimele unor infracţiuni”, au transmis, sâmbătă după-amiază, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Constanţa.

Cei patru copii de 7, 9, 10 şi 12 ani, trei fraţi şi un văr al lor, au fost daţi dispăruţi, vineri, de către familie, însă au plecat de acasă din 23 iulie.

Poliţiştii au transmis un mesaj de ”alertă dispariţie copil”.

Palestinienii susţin că un raid israelian asupra unei şcoli din Fâşia Gaza s-a soldat cu 30 de morţi. Armata israeliană spune că acolo era un centru de comandă Hamas

Bărbat căutat de autorităţile americane pentru fraudă bancară, conspiraţie la fraudă bancară şi furt calificat de identitate, prins în Bucureşti