UPDATE – Dolj: Bărbat, găsit mort în urma unui incendiu de vegetaţie uscată/ Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat

Un bărbat a fost găsit mort, luni, în urma unui incendiu de vegetaţie uscată izbucnit în judeţul Dolj. Poliţiştii au deschis o anchetă în urma căreia vor stabili exact ce s-a întâmplat şi cum s-a produs decesul bărbatului.

UPDATE – Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj au anunţat că poliţiştii au fost sesizaţi, luni, de un bărbat din Sălcuţa, cu privire la faptul că în extravilanul comunei, în spatele locuinţelor, a izbucnit un incendiu iar un bărbat este posibil să fie rănit.

 
Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că în zonă se manifesta un incendiu de vegetaţie. La o distanţă de 60 de metri de un imobil a fost găsit cadavrul carbonizat al unui bărbat de 78 de ani, din localitate.

 
Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Anchetatorii au dispus realizarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ – Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj au intervenit cu două autospeciale cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată izbucnit în localitatea Sălcuţa.
 
În spatele unei grădini, pompierii au găsit un bărbat decedat. El avea arsuri pe 90% din suprafaţa corpului.

Liga 2: Chindia – CSC Şelimbăr, scor 2-1

Apele Române: Coeficientul de umplere în cele 40 de lacuri de acumulare este de 76,75% şi va ajunge la 75% la finalul lunii august/ În 628 de localităţi alimentarea cu apă este restricţionată