UPDATE – Două case cuprinse de un incendiu, lângă Timişoara/ A avut loc şi o explozie/ Focul a pornit la un garaj/ În urma incendiului, au ars patru maşini

Un incendiu puternic a pornit la un garaj din localitatea Urseni de lângă Timişoara, iar flăcările s-au extins rapid la două case. Incendiul a fost urmat de o explozie. Două persoane au suferit arsuri superficiale. În urma incendiului, au ars patru maşini.

UPDATE – ”În urma incendiului au ars acoperişul şi anexele de la parterul unei case, pe o suprafaţă de aproximativ 250 mp, precum şi patru autoturisme parcate în garaj, iar la cea de-a doua locuinţă, acoperişul pe aproximativ 150 mp şi o anexă care depozita material lemnos (20 mp). Pompierii au evacuat o butelie de acetilenă (explodată), două de GPL şi alte şase de oxigen”, a transmis ISU Timiş.
 
Cauza probabilă a incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuitul la un cablu electric defect, în garaj.
 

ŞTIREA INIŢIALĂ – Incendiul a pornit la un garaj, luni după-amiază, iar flăcările s-au extins cu repeziciune şi la două case aflate în apropiere, iar ulterior a urmat o explozie.
 

Coloana de fum putea fi observată de la kilometri departare.
 
Peste 20 de pompieri cu 5 autospeciale de stingere au intervenit la faţa locului.
 
Doi oameni au suferit arsuri superficiale. Au fost evaluaţi la faţa locului de către echipajele medicale, dar nu a fost nevoie de transportul acestora la spital.
 
După stingerea incendiului, urmează ca pompierii să stabilească şi cauzele izbucnirii acestuia.

Scholz promite să accelereze expulzările după atacul sângeros de la Solingen, soldat cu trei morţi şi opt răniţi

Serie A: Juventus a învins la Verona cu scor de neprezentare, 3-0