UPDATE Harghita: Şapte bărbaţi reţinuţi în urma scandalului din parcarea unui centru comercial din Miercurea-Ciuc

Şapte bărbaţi au fost reţinuţi în urma scandalului izbucnit vineri în parcarea unui centru comercial din Miercurea-Ciuc, a informat, sâmbătă seara, Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Harghita.

„În referire la evenimentul din data de 27 septembrie, când în parcarea unui centru comercial din Miercurea Ciuc a izbucnit un scandal între mai multe persoane, facem precizarea că în urma verificărilor efectuate şi a probatoriului administrat de către poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale al Poliţiei Municipiului Miercurea-Ciuc a fost luată măsura reţinerii faţă de şapte bărbaţi, cu vârste cuprinse între 25 şi 61 de ani”, a transmis sursa citată.

Poliţiştii continuă cercetările sub coordonarea procurorului, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluţie legală.

Vineri seara, un scandal a izbucnit între mai multe persoane în parcarea unui centru comercial din Miercurea-Ciuc, şapte bărbaţi fiind încătuşaţi şi duşi la poliţie.

Din primele cercetări rezultă că scandalul ar fi izbucnit în urma unui conflict spontan. 

 

***27.09.2024/ORA 19;45  Harghita: Scandal în parcarea unui centru comercial din Miercurea-Ciuc; 7 bărbaţi, duşi la poliţie 

 

Un scandal a izbucnit vineri între mai multe persoane în parcarea unui centru comercial din Miercurea-Ciuc, şapte bărbaţi fiind încătuşaţi şi duşi la poliţie.

”În această după-amiază, în jurul orei 16,45, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că în parcarea unui centru comercial din Miercurea-Ciuc ar fi izbucnit un scandal între mai multe persoane. În mai puţin de 5 minute, la faţa locului s-au deplasat poliţişti de ordine publică, luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale şi jandarmi, care au intervenit şi au aplanat conflictul”, informează IPJ Harghita.

Potrivit sursei citate, 7 bărbaţi au fost depistaţi, încătuşaţi şi conduşi la sediul Poliţiei din Miercurea-Ciuc.

Din primele cercetări rezultă că scandalul ar fi izbucnit în urma unui conflict spontan.

”Menţionăm faptul că persoanele implicate nu s-au agresat fizic şi nu au distrus bunuri sau valori”, a arătat Poliţia.

În prezent, sunt efectuate cercetări pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, identificarea tuturor participanţilor la scandal, stabilirea activităţii infracţionale a persoanelor implicate, administrarea probatoriului necesar şi luarea măsurilor legale, în cauză urmând a fi întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice. AGERPRES/(AS – autori: Georgiana Tănăsescu, Gina Ştefan, editori: Antonia Niţă, Irina Poenaru, editori online: Ady Ivaşcu, Alexandru Cojocaru)

 

***UPDATE-ul este realizat în baza ştirilor AGERPRES, orele indicate reprezentând momentul difuzării ştirilor pe fluxul agenţiei. 

Sursa: www.agerpres.ro

Remiză pentru echipa lui Rareş Ilie în Ligue 1

Selecţionata Africii de Sud a câştigat turneul Rugby Championship