UPDATE – Hunedoara: Un om a murit şi alţi 21 au fost răniţi, într-un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un microbuz/ A fost activat Planul Roşu de Intervenţie

Autorităţile din judeţul Hunedoara au activat, miercuri seară, Planul Roşu de Intervenţie, în urma unui accident în care au fost implicate un autoturism şi un microbuz care transporta persoane. Şoferul maşinii a murit, iar alte 21 de persoane au ajuns la spitalele din Deva, Orăştie şi Hunedoara.

UPDATE – Potrivit ISU Hunedoara, 21 de persoane au fost transportate la spital, în urma accidentului de la Băcia şi o persoană a decedat. Persoanele rănite au fost duse la spitalele din Deva (7), Hunedoara (6) şi Orăştie (8).

La ora 11.48 a fost dezactivat Planul Roşu de intervenţie.
 

ISU Hunedoara a mai transmis că la faţa locului au intervenit 2 autospeciale de intervenţie, 1 autospecială de transport victime multiple, 4 ambulanţe SMURD, 6 ambulanţe SAJ, 2 autospeciale de primă intervenţie şi comandă.

ŞTIREA INIŢIALĂ – Accidentul a avut loc în localitatea Băcia din judeţul Hunedoara.

”O persoană a murit şi alte 8 au fost grav rănite în urma unui accident rutier care s-a produs cu puţin timp în urmă, în localitatea Băcia, pe DN 66. Impactul s-a produs între un autoturism şi un microbuz. Persoana decedată era şoferul autoturismului”, a transmis ISU Hunedoara.

A fost activat Planul Roşu de intervenţie, la ora 22.40.

”Cele 8 persoane rănite, aflate în microbuz, au fost transportate cu ambulanţele SMURD şi SAJ la spitalele din Deva (6) şi din Hunedoara (2)”, a precizat ISU Hunedoara.

ISU Hunedoara a intervenit cu două autospeciale pentru victime multiple, 5 autospeciale SMURD şi 5 Ambulanţe.

Poliţiştii au deschis o anchetă şi urmează să stabilească exact cum s-a produs accidentul.

Liga Campionilor: FC Barcelona a învins cu 4-1 Bayern Munchen / Atletico, învinsă după ce a condus cu 1-0 / Inter s-a impus in extremis / Victorie categorică pentru Manchester City

UPDATE – Hunedoara: Un tânăr de 17 ani a murit şi alte 21 de persoane au fost rănite, într-un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un microbuz/ A fost activat Planul Roşu de Intervenţie – FOTO, VIDEO