UPDATE – Incendiu puternic la un depozit din Afumaţi/ Numărul echipajelor, suplimentat; pompierii intervin cu 18 autospeciale de stingere/ Nu sunt victime

Un incendiu puternic a izbucnit, marţi seară, la un depozit din localitatea Afumaţi, judeţul Ilfov, manifestându-se cu flacără deschisă şi degajări de fum. Pompierii au intervenit, iniţial, cu zece autospeciale de stingere, ulterior numărul acestora ajungând la 18. Nu au fost semnalate victime.

UPDATE – Întrucât există posibilitatea de propagare a incendiului la întreaga suprafaţă a halei (2.000 mp), precum şi la alte hale adiacente, s-a suplimentat dispozitivul cu încă opt autospeciale de stingere cu apă şi spumă.

 
”Acţionează în total 18 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, două autospeciale de intervenţie şi salvare de la înălţime, o autospecială de descarcerare, o autospecială de hidroperforare, Detaşamentul Special de Salvatori şi două echipaje de prim ajutor”, a precizat ISU Bucureşti-Ilfov.

 
ŞTIREA INIŢIALĂ – Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, pompierii intervin pentru stingerea unui incendiu produs la un depozit în localitatea Afumaţi.
 
Acolo acţionează 10 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime, o autospecială de descarcerare şi, în sprijin, o ambulanţă SABIF.
 
”În acest moment incendiul se manifestă cu flacără deschisă şi degajări de fum pe o suprafaţă de 500 mp, cu posibilităţi de propagare. Nu sunt victime”, a arătat sursa citată.

PAOK Salonic, echipă antrenată de Răzvan Lucescu, a fost învinsă de Malmo, scor 4-3, după prelungiri şi a ratat calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor

FCSB a fost învinsă de Sparta Praga, scor 3-2, şi a ratat calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor. Campioana României va evolua în play-off-ul Ligii Europa