UPDATE – Incendiu puternic la un depozit din Afumaţi/ Numărul echipajelor, suplimentat; pompierii intervin cu 18 autospeciale de stingere/ Nu sunt victime – FOTO

Un incendiu puternic a izbucnit, marţi seară, la un depozit din localitatea Afumaţi, judeţul Ilfov, manifestându-se cu flacără deschisă şi degajări de fum. Pompierii au intervenit, iniţial, cu zece autospeciale de stingere, ulterior numărul acestora ajungând la 18. Nu au fost semnalate victime. Hala s-a prăbuşit parţial, întrucât structura ei metalică a fost afectată.

UPDATE – ”În acest moment acţionăm pentru stingere de pe două laturi. Structura metalică a acesteia a fost afectată, astfel că hala este parţial prăbuşită. În interior este ardere generalizată şi se acţionează concomitent pentru protejarea a două hale învecinate”, a transmis ISU Bucureşti-Ilfov.

 
UPDATE – Întrucât există posibilitatea de propagare a incendiului la întreaga suprafaţă a halei (2.000 mp), precum şi la alte hale adiacente, s-a suplimentat dispozitivul cu încă opt autospeciale de stingere cu apă şi spumă.

 
FOTO: ISU BIF
FOTO: ISU BIF
 
”Acţionează în total 18 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, două autospeciale de intervenţie şi salvare de la înălţime, o autospecială de descarcerare, o autospecială de hidroperforare, Detaşamentul Special de Salvatori şi două echipaje de prim ajutor”, a precizat ISU Bucureşti-Ilfov.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ – Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, pompierii intervin pentru stingerea unui incendiu produs la un depozit în localitatea Afumaţi.
 
Acolo acţionează 10 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime, o autospecială de descarcerare şi, în sprijin, o ambulanţă SABIF.
 
”În acest moment incendiul se manifestă cu flacără deschisă şi degajări de fum pe o suprafaţă de 500 mp, cu posibilităţi de propagare. Nu sunt victime”, a arătat sursa citată.

Gigi Becali, după ce FCSB a ratat calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor: Arbitrul a fost de vină pentru scorul ăsta!

Ministrul israelian al Securităţii Interne Itamar Ben Gvir provoacă printr-o rugăciune cu aproximativ 3.000 de persoane la Moscheea Al-Aqsa, pe Esplanada Moscheilor, o încălcare a statu-quoului în vigoare din 1967