UPDATE – Premierul Marcel Ciolacu, la slujba de Sfânta Maria, la Mănăstirea Văratic: M-am bucurat de slujbă alături de toţi credincioşii. Şi m-am rugat alături de ei pentru pacea şi prosperitatea tuturor românilor – FOTO, VIDEO

Liderul PSD, premierul Marcel Ciolacu, asistă joi la slujba de Sfânta Maria, la Mănăstirea Văratic. Ulterior, el a scris pe Facebook, că s-a bucurat de slujbă alături de toţi credincioşii veniţi cu inima deschisă şi plină de credinţă şi s-a rugat alături de ei pentru pacea şi prosperitatea tuturor românilor.

UPDATE – ”Sfânta Liturghie la hramul Mănăstirii Văratec are un farmec aparte în acest loc sfânt în care se păstrează forţa spiritualităţii neamului românesc. M-am bucurat de slujbă alături de toţi credincioşii veniţi aici cu inima deschisă şi plină de credinţă. Şi m-am rugat alături de ei pentru pacea şi prosperitatea tuturor românilor. O zi binecuvântată tuturor!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

ŞTIREA INIŢIALĂ – Conform imaginilor de la eveniment, şeful Executivului este la Văratic, judeţul Neamţ, împreună cu secretarul general al PSD Paul Stănescu.

Preşedintele Klaus Iohannis, preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă, ministrul social-democrat al Apărării Angel Tîlvăr şi ministrul de Interne Cătălin Predoiu, se află la Constanţa, la ceremoniile organizate de Ziua Marinei.

O femeie din Marea Britanie a obţinut despăgubiri după ce plângerea ei pentru viol a fost clasată pe motiv că ar suferi de „sexsomnie”

Coloane de maşini la ieşirea din ţară spre Bulgaria, în trei puncte de trecere a frontierei