UPDATE – Scandal la Spitalul ”Sf. Pantelimon” – Şefa Secţiei ATI a demisionat din motive personale / Rafila: A fost găsit un înlocuitor în interiorul spitalului

Şefa Secţiei ATI la Spitalul ”Sf. Pantelimon” – unde se desfăşoară cercetări în urma unor decese suspecte, doi medici fiind arestaţi – a demisionat din motive personale. Ministrul Sănătăţii Alexandru Rafila a confirmat ulterior demisia, precizând că a fost găsit deja un înlocuitor în interiorul spitalului.

UPDATE – Ulterior, demisia a fost anunţată şi de ministrul Sănătăţii Alexandru Rafila, care a precizat că a discutat cu managerul şi a fost găsit un înlocuitor în interiorul spitalului.

Ministrul a subliniat că şi aceasta era o problemă, pentru că trebuia găsită o persoană care să aibă cel puţin 5 ani vechime în specialitate.
ŞTIREA INIŢIALĂ – Şefa Secţiei ATI de la Spitalul ”Sfântul Panbtelimon” Florina Pompilian a demisionat. 

Pompilian şi-a depus luni demisia, iar managerul interimar Constantin Răzvan Jitianu i-a acceptat-o, afirmnă reprezentanţi ai unităţii sanitare.
Florina Pompilian va rămâne medic la ATI, dar renunţă la funcţia de conducere din motive personale, afirmă sursa citată.

Sorin Grindeanu: Pas important pentru construcţia unui nou Lot din Autostrada Unirii. Au fost depuse două oferte din partea unor companii din Turcia pentru construcţia celor 23,4 km ai Lotului Miercurea Nirajului – Sărăţeni

Rafael Nadal a primit un tricou de la Kylian Mbappe, după meciul Realului cu Mallorca – VIDEO