UPDATE SURSE DNA `calcă` peste un prolific dezvoltator imobiliar – Ar fi comis evaziune fiscală de aproximativ 20 de milioane de lei

Potrivit acestora se pare că ar fi vorba despre fapte de evaziune fiscală pretins a fi fost comise de către un dezvoltator imobiliar din capitală, mai arată sursele arătate.

Percheziții și în Prahova și Ilfov

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni economice, în perioada 2019-2020.

În cursul zilei de 25 septembrie 2024, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 8 locații situate pe raza municipiului București și a județelor Ilfov, Constanta și Prahova, reprezentând domiciliile unor persoane fizice.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Puzderie de candidați-iepuraș? Cine sunt ei și cine pentru cine joacă

Uimitor! Aceaste insecte poartă pe spate o încărcătură ‘explozivă’ pe care o pot detona voluntar pentru a proteja cuibul / Cum funcționează strategia kamikaze