UPDATE – Vâlcea: A treia zi de intervenţii pentru stingerea incendiului din pădure din zona staţiunii Băile Olăneşti/ Elicopterul a executat deja opt lansări de apă – VIDEO

Echipaje de pompieri şi silvicultori au reluat, duminică, acţiunea de stingere a incendiului izbucnit în pădurea din apropierea staţiunii Băile Olăneşti, judeţul Vâlcea. Este a treia zi în care se intervine pentru stingerea focului izbucnit într-o zonă greu accesibilă. Elicopterul cu sistem Bambi Bucket a executat deja opt lansări de apă.

 
UPDATE – Elicopterul cu sistem special pentru atingerea incendiilor participă, duminică, pentru a doua zi consecutiv la operaţiunea din zona Băile Olăneşti. Până la ora 11.38, au fost executate opt lansări de către elicopter, anunţă ISU Vâlcea.

 
ŞTIREA INIŢIALĂ – ”S-au reluat operaţiunile de stingere a incendiului din zonă Gurguiata/Schitul Bratu, Băile Olăneşti”, transmit, duminică dimineaţă, oficialii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea. 
 
Duminică este a treia zi consecutivă în care se intervine pentru stingerea incendiului care se manifestă în zone greu accesibile şi care s-a extins pe o suprafaţă de peste trei hectare. 
 
Sâmbătă, zeci de pompieri, silvicultori şi voluntari au acţionat în pădurea afectată de incendiu, iar un elicopter Black Hawk cu sistem de stingere Bambi Bucket a realizat 34 de lansări, alimentându-se dintr-un lac de acumulare din zonă.

Cinci persoane, transportate la spital după un accident în care au fost implicate două autoturisme, pe A2 Bucureşti-Constanţa/ Traficul spre Capitală, restricţionat

Situaţia lui Gundogan la FC Barcelona, tot mai incertă. Jucătorul ar putea pleca