UPDATE / VIDEO Presupus atac terorist în Israel, la Tel Aviv: schimb de focuri cu mai multe victime

Opt persoane au fost ucise marţi seară într-un atac terorist armat în Jaffa, în apropiere de Tel Aviv, a anunţat MDA, serviciul israelian pentru intervenţii de urgenţă, relatează The Times of Israel. Alte câteva persoane sunt rănite.

Cel puţin doi terorişti, dintre care unul este surprins înarmat cu o puşcă de asalt, au comis atacul armat din Jaffa, conform imaginilor camerelor de supraveghere. Imaginile îi arată pe terorişti ieşind din metroul uşor. Unul dintre ei este văzut deschizând focul asupra corpului unui bărbat care zace pe jos.

Patru civili au fost uciși în atacul terorist armat din Jaffa din această seară, potrivit poliției. Alte șapte persoane sunt rănite, transmit autoritățile.

Potrivit poliției, cei care au deschis focul au fost deja găsiți și uciși.

 

Poliția spune că împușcăturile din Jaffa sunt suspectate de atac terorist. Medicii spun că există mai multe victime în atacul aparent.

Serviciul de ambulanță Magen David Adom spune că tratează mai multe persoane care au fost în atacul armat din Jaffa, inclusiv unele care sunt inconștiente.

Primele date indică faptul că au existat cel puțin doi bărbați înarmați în atac și că există cel puțin 10 răniți, dintre care doi în stare critică.

Știre în curs de actualizare.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Vot în Parlament: Consiliera care a ținut presa departe de Iohannis și fostul purtător de cuvânt al BOR, numiți la CNA

Administrația Prezidențială decorează CCIR cu Ordinul `Meritul Industrial şi Comercial` în grad de Ofiţer