Urmașul lui Messi: Balonul de Aur merge la Vinicius (surse spaniole)

„Vinicius primeşte astăzi Balonul de Aur”, titrează cotidianul Marca, referindu-se la ceremonia premiilor Ballon d’Or care va avea loc luni seară la Teatrul Chatelet din Paris.

Conform datelor care circulă pe reţelele de socializare, citate de presa spaniolă, Vinicius Junior, care a jucat un rol fundamental în câştigarea Ligii Campionilor de către Real Madrid în sezonul trecut, a acumulat 630 de puncte în ancheta organizată de France Football, devansându-l pe mijlocaşul spaniol Rodri (Manchester City), campion european cu La Roja, care a primit 576 de puncte.

Pe locul al treilea, cu 422 de puncte, figurează mijlocaşul englez Jude Bellingham, coleg cu Vinicius la Real Madrid şi finalist al EURO 2024 cu selecţionata ţării sale, în timp ce al patrulea pe listă este francezul Kylian Mbappe, noul recrut al clubului madrilen, cu 372 de puncte.

La feminin, marea favorită la câştigarea Balonului de Aur este spaniola Aitana Bommati, câştigătoarea Ligii Campionilor cu FC Barcelona, cea care a cucerit trofeul France Football şi în sezonul trecut.

Actorul Gérard Depardieu, judecat pentru agresiune sexuală, trece prin momente dificile. Medicii săi i-au interzis să participe la proces

Gabriel Andronache, despre proiectul de lege care prevede organizarea referendumului local în acelaşi timp cu prezidenţialele: Sperăm ca mâine să putem discuta în şedinţa plenului Camerei Deputaţilor acest proiect şi să plece la promulgare