USR, plângere împotriva AUR pentru ajutorul acordat la Pechea

„Ne-au făcut reclamație și acum ne vor chema la audieri, pentru că această stradă, prima pe care am venit în Pechea, strada Băii, era plină de noroi, trebuia să circuli cu ciubote și abia puteai să treci de pe o parte pe alta. Am luat-o de la zero, am scos noroiul, am pietruit-o și este intervenție neautorizată. (…) Ăsta e un drum practicabil, nu am stricat nimic la el. Oamenii ne-au cerut ajutorul și pe strada Băii, pe strada Liliacului, pe strada Berzei am intervenit, într-adevăr, neautorizat. Dar legea spune că în condiții de forță majoră, în condiții de urgență, poți interveni ca să rezolvi situația. Dacă făceam un lucru rău, dacă stricam ceva, dar uitați, circulă mașini pe această stradă, inginerii și-au dat interesul să facă un lucru de calitate. Îi rog pe cei care vin cu astfel de presiuni să se oprească. Realitatea este că avem un drum pe care se poate circula, să vedem restul să vedem ce fac. Dacă va fi să fac pușcărie pentru acest drum o să fac. ”, a spus George Simion, într-un videoclip postat pe Facebook.

Localnicii sunt nemulțumiți de sesizarea făcută de USR și îi mulțumesc liderului AUR pentru că a reparat drumul: „Dacă nu erați dvs nu făcea nimeni nimic aici, și acum era noroi”, îi spune un bărbat lui George Simion.

Pe 28 septembrie, Alianța pentru Unirea Românilor a publicat pe Facebook un colaj de fotografii cu drumul de pe strada Băii, înainte și după ce acesta a fost reparat:

Sursa: www.stiripesurse.ro

Personalul Porsche se alătură marţi unui val de greve din industriile cheie germane

Marcel Boloş: Dezvoltarea regională este esenţială pentru coeziunea României / Este prima dată când am schimbat perspectiva asupra creşterii economice şi am pus accentul pe investiţii / Investiţiile programate pentru anul acesta depăşesc 125 miliarde lei