Vaslui: Două fete dispărute de la familia unde erau în plasament / Poliţiştii le caută

Două fete care au plecat încă de duminică seară de la familia din judeţul Vaslui unde erau în plasament au fost date dispărute, fiind căutate de poliţişti.

”Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vaslui solicită sprijinul comunităţii în găsirea a două minore, aflate în plasament, care au plecat voluntar de la locuinţa lor din satul/comuna Zorleni, judeţul Vaslui, la data de 27 octombrie 2024, în jurul orei 20.00, nu au mai revenit sau contactat membrii familiei. Dispariţia celor două minore, POPA IULIANA-SMARANDA şi CHELARU MARIA-IONELA, ambele în vârstă de 16 ani, a fost sesizată, astăzi, Poliţiei Municipiului Bârlad”, a transmis, luni după-amiază, IPJ Vaslui.

Sursa citată a precizat semnalmentele persoanelor dispărute:

POPA IULIANA-SMARANDA are o înălţime de 1.55 metri, greutate de 60-65 de kilograme, constituţie atletică, păr lung şaten şi ochii căprui. La momentul dispariţiei, minora era îmbrăcată cu o geacă albă, blugi albaştri, purta adidaşi negri şi avea asupra sa un rucsac negru.

CHELARU MARIA-IONELA are o înălţime de 1.75 metri, greutate de 60-65 de kilograme, constituţie atletică, păr lung şaten şi ochii verzi. La momentul dispariţiei, minora era îmbrăcată cu o geacă neagră, blugi albaştri şi purta adidaşi crem.

”În prezent, poliţiştii vasluieni desfăşoară activităţi specifice, în vederea depistării minorelor dispărute. Rugăm pe oricine le-a văzut pe IULIANA-SMARANDA şi pe CHELARU MARIA-IONELA, sau are informaţii despre ele, să apeleze 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie”, a mai transmis sursa citată. â

 

 

Renato Usatîi, clasat pe locul al treilea în alegerile prezidenţiale din Moldova, anunţă că nu va susţine niciun candidat în turul al doilea. Voturile lui ar putea înclina balanţa, iar cursa pentru turul doi se anunţă foarte strânsă

Incendiu violent la o cabană de lemn din localitatea Trip: Pompierii din Satu Mare intervin de 4 ore