Vaslui: Femeia dată dispărută după ce a fost luată de apă a fost găsită în viaţă

Femeia din localitatea Griviţa, dată dispărută după ce a fost luată de apă, a fost găsită în viaţă de pompierii militari solicitaţi să intervină pentru căutarea ei, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui.

„Din fericire, persoana dispărută în localitatea Griviţa a fost găsită în viaţă. Femeia a fost evaluată, nu a necesitat îngrijiri medicale şi a fost relocată la nişte rude, care au locuinţa situată în afara zonei inundabile”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Mai multe localităţi din judeţul Vaslui sunt afectate de căderile abundente de precipitaţii înregistrate în ultimele ore, locuinţe, gospodării şi drumuri fiind inundate. Pompierii militari, alături de reprezentanţii serviciilor de voluntari intervin în mai multe zone din judeţ. AGERPRES/(AS – autor: Loredana Ciobanu, editor: Andreea Rotaru, editor online: Simona Aruştei)

 

Citeşte şi:

 

IGSU: Un elicopter Black Hawk al IGAv a fost direcţionat spre judeţul Galaţi

 

Galaţi: Patru persoane decedate în urma inundaţiilor

 

Galaţi: Sute de persoane evacuate, locuinţe inundate şi drumuri blocate din cauza viiturilor

 

Premierul Ciolacu se va deplasa în judeţul Galaţi pentru a evalua situaţia cauzată de inundaţii

 

Vaslui: Curţi, grădini şi drumuri inundate din cauza precipitaţiilor abundente din ultimele ore

 

Neamţ: Mai mulţi oameni au rămas blocaţi cu maşinile pe un drum acoperit de aluviuni din Valea Ursului

Sursa: www.agerpres.ro

Rezultate din Liga II: Victorii pentru Steaua şi Corvinul Hunedoara

Iohannis: Transmit condoleanţe familiilor care au pierdut pe cineva drag în urma inundaţiilor / Trebuie să continuăm să întărim capacitatea de a anticipa fenomenele meteorologice extreme, de a alerta populaţia şi de a răspunde eficient la aceste fenomene