Vaslui: Femeie căutată de pompieri după ce a fost luată de viitură în comuna Griviţa

O femeie este căutată de pompierii militari după ce a fost luată de o viitură în comuna Griviţa, au informat sâmbătă reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui.

„Pompierii intervin cu un echipaj de căutare-salvare şi o barcă pentru găsirea şi salvarea femeii”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Mai multe localităţi din judeţul Vaslui sunt afectate de căderile abundente de precipitaţii înregistrate în ultimele ore, locuinţe, gospodării şi drumuri fiind inundate.

Capacitatea de luptă a ISU Vaslui a fost ridicată, în contextul avertizării cod roşu de precipitaţii, în prezent fiind chemaţi la serviciu şi pompieri aflaţi în turele libere.

De asemenea, pompierii vasluieni se deplasează cu o autospecială şi o motopompă de mare capacitate în sprijinul pompierilor militari din judeţul Galaţi. AGERPRES/(AS – autor: Loredana Ciobanu, editor: Andreea Rotaru, editor online: Simona Aruştei)

 

Citeşte şi:

 

Vaslui: Femeie căutată de pompieri după ce a fost luată de viitură în comuna Griviţa

Sursa: www.agerpres.ro

Galaţi: Premierul Ciolacu ajunge la Slobozia Conachi, în jurul orei 14,00

Kelemen Hunor, întrebat dacă a citit cartea lui Ciucă: Nu! Am o listă lungă cu ce trebuie să citesc. Nu cred că Nicolae Ciucă e foarte fericit de această campanie / Ce carte i-a recomandat liderului PNL – VIDEO