Vaslui: Un bărbat a provocat un accident avariind două autoturisme şi gardul unei case

Un bărbat în vârstă de 36 de ani a provocat, marţi dimineaţă un accident de circulaţie, lovind o maşină, un cap de pod şi apoi gardul unei locuinţe şi un autoturism parcat.

La ora 04.56, Poliţia Municipiului Bârlad a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, în localitatea Sârbi, comuna Banca s-a produs un eveniment rutier, în care au fost implicate trei autovehicule şi în urma căruia nu au rezultat victime omeneşti. În urma primelor cercetări efectuate, poliţiştii rutieri au stabilit că un autoturism, înmatriculat în judeţul Vaslui, condus de un bărbat de 36 de ani, din comuna Zorleni,, care circula din direcţia Vaslui către Bârlad, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi ar fi pătruns pe contrasens, acroşând un alt autoturism, înmatriculat în Bucureşti, condus de un bărbat de 44 de ani, din municipiul Huşi, care circula regulamentar din sens opus. Ulterior, autoturismul înmatriculat în judeţul Vaslui ar fi lovit un cap de pod şi s-ar fi oprit în gardul unei locuinţe, avariind un autoturism înmatriculat în judeţul Vaslui, care se afla parcat”, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, Oana Şopu.

Conducătorii vehiculelor implicate au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului sesizat şi dispunerea măsurilor legale. AGERPRES /(AS – autor: Loredana Ciobanu, editor: Karina Olteanu, editor online: Simona Aruştei)

Sursa: www.agerpres.ro

Cazul Pantelimon/ DGPMB: Zece persoane duse la audieri în urma percheziţiilor din Bucureşti şi Ilfov

Serie A: Surpriză la Bergamo, Atalanta – Como, scor 2-3