Victor Ponta, despre ‘divorțul’ PNL de PSD, de la guvernare: E o prosteală!

Victor Ponta, consilier onorofic al premierului marcel Ciolacu, a vorbit, duminică seara, despre așa-zisul divorț al PNL de PSD, despre care spune că nu e așa cum e prezentat în spațiul public.

„E o prosteală, miniștrii PNL își fac treaba. Nu e ceea ce se vede în spațiul public. Au fost unii liberali care s-au temur că o să-și piardă birourile, mașinile.

După alegeri va fi tot PSD-PNL. Pe mine mă enervează că acei consilieri plătiți cu 300.000 de euro nu găsesc niște lucruri mai inteligente. cum au făcut cu cartea aia de l-a îngropat pe Ciucă.

Problema României este zona economică și problema financiară. 2025 o să fie un an greu. Vin notele de plată pe ultimii doi ani”, a spus Ponta.

„Nu vreau să comentez decizia CCR în cazul Șoșoacă, dar pe unii i-au apucat principiile când vine vorba de Șoșoacă. Dacă-l eliminau pe Ciolacu aplauda toată lumea. Ieșeau toți și spuneau, ia uite statul de drept a făcut bine, aplauda USR, aplauda Lasconi”, a precizat fostul premier când a fost întrebat despre scandalul cu președinta S.O.S. România.

CTP intervine în cazul Nelu Tătaru: L-au ‘ejaculat’ degeaba

FOTO Așa vor arăta buletinele de vot pentru Președintele României (BEC)