Victor Ponta i-a numărat ‘găurile’ lui Klaus Iohannis: Cât a costat, de fapt, amenajarea terenurilor de golf de la vilele din Neptun și București

Victor Ponta a vorbit, duminică seara, la Prima News, despre terenurile de golf ale lui Klaus Iohannis de la vila din Neptun și de la Vila Lac 3 din București. Fostul premier a făcut câteva calcule simple și a ajuns la suma de 1,5 milioane de euro pentru cele șase ‘găuri’ ale actualului președinte.

„Golfangiu se numește cel care joacă golf. Tot ce e legat de Iohannis de kitsch. E un sport scump, nu e ieftin, cum zicea Iohannis. Hăinuțele sunt scumpe. Nici măcar Trump nu a zis că se apuce toți de golf. Iohannis nu plătea nimic.

O gaură costă 250.000 de euro. Un teren cu 18 găuri costă 5 milioane de euro. Trebuie să faci drenaj, sunt multe. Dacă n-a făcut de el”, a spus Victor Ponta.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Handbal feminin: SCM Rm.Vâlcea, calificată fără emoţii în turul al treilea preliminar al EHF European League

Geoană: Efectele de eliminare a unui candidat din cursă creează consecinţe pe scena politică românească / Singura cale raţională pentru ca o finală Ciolacu – Simion să nu se întâmple este Mircea Geoană, singurul cu şanse să intre în turul doi