Victor Ponta joacă alba-neagra cu candidatura la parlamentare: ‘Nu știu. Dacă Marcel Ciolacu are nevoie de mine’

„Nu știu. Dacă Marcel Ciolacu are nevoie de mine, pot să candidez și la parlamentare. Nu este visul vieții mele. Am fost de patru ori parlamentar. Nu este ceva ce îmi doresc așa cu disperare. Dar dacă consideră că pot să îl ajut, cu siguranță o voi face”, a spus Victor Ponta, la Digi 24.

Marcel Ciolacu s-a întâlnit cu liderii filialelor pentru a discuta despre listele pentru alegerile parlamentare. Șeful PSD le-ar fi transmis liderilor PSD că sunt duse negocieri cu Victor Ponta și Cristian Popescu Piedone, însă nimic nu este bătut în cuie.

Partidele mai au două săptămâni la dispoziție pentru definitivarea listelor. Pe 17 octombrie este termenul limită pentru depunerea la Biroul Electoral Central.

Astfel, pe listele PSD pentru alegerile parlamentare – care ar putea fi definitivate duminică – s-ar putea afla Victor Ponta și Cristian Popescu Piedone. De asemenea, sunt luați în calcul și Elisabeta Lipă, președinta Autorității Naționale pentru Sport, dar și consiliera premierului Ciolacu, Victoria Stoiciu, și Florin Jianu, fost ministru. Nume din actualul Guvern – Sorin Grindeanu, la Timiș, și Simona Bucura-Oprescu, la Argeș.

La începutul lunii trecute, Victor Ponta a susţinut, la Prima TV, că nu va candida la alegerile parlamentare din decembrie, însă nu exclude total implicarea într-un proiect politic. „Sunt un om liber şi îmi place libertatea mea. O să renunţ la libertatea mea atunci când o să cred într-un proiect”, a spus Ponta, la Prima TV.

 

 

Geoană propune un coridor de dezvoltare Cluj – Târgu Mureș

Universitatea ‘Ovidius’ din Constanța va conferi titlul de ‘Doctor Honoris Causa’ profesorului Tudorel Toader