Victorie chinuită pentru Inter Milano în etapa a 7-a din Serie A. Triplă semnată de Marcus Thuram

Pe Stadio „Giuseppe Meazza”, tripla lui Marcus Thuram (25, 35, 60) a adus cele trei puncte gazdelor, oaspeţii punctând prin Duvan Zapata (36) şi Nikola Vlasic (86, penalty). Torino a terminat partida cu un jucător mai puţin pe teren după ce Guillermo Maripan a văzut cartonaşul roşu în minutul 20. Cu 14 puncte, Inter este momentan pe locul 2 în clasament, Torino fiind pe locul 6, cu 11 puncte.

Atalanta a zdrobit, în faţa propriilor suporteri, cu 5-1, pe Genoa. Hat-trick-ul lui Mateo Retegui (24, 50, 74, penalty), Ederson (60) şi Marten de Roon (80) au adus victoria echipei din Bergamo, care acum ocupă locul 9 în clasament cu 10 puncte. Golul de onoare al genovezilor, locul 18 în clasament cu 5 puncte, a fost reuşit de Jeff Ekhator (83).

Golul lui Jordan Zemura (75) pentru gazde a fost singurul înscris în partida dintre Udinese şi Lecce. Portarii români Răzvan Sava (Udinese), respectiv Alexandru Borbei (Lecce) s-au aflat pe banca de rezerve a echipelor lor. Udinese este deocamdată pe locul 3, cu 13 puncte, iar Lecce este pe 17, cu 5 puncte.

Aşa cum se ştie, vineri, în primele două meciuri ale etapei, Napoli a învins pe Como cu 3-1, iar Verona s-a impus cu 2-1 în faţa Veneziei.

Etapa va continua cu meciurile programate duminică, derby-ul fiind partida dintre Fiorentina şi AC Milan, de duminică seara.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Referendum în Kazahstan pentru prima centrală nucleară din țară. Va fi construită împreună cu Rosatom

Respingerea candidaturii lui Şoşoacă – Ciolacu: Hotărârea CCR pare, la prima vedere, în lipsa unei motivări, disproporţionată în raport cu principiul democratic fundamental de a alege şi de a fi ales. CCR trebuie să prezinte rapid motivarea