VIDEO Ceva total neașteptat, care sfidează orice logică, a fost filmat în vârful Marii Piramide din Giza

Marshall Mosher, un „atlet profesionist de aventură” care călătorește în întreaga lume, zbura cu paramotorul său deasupra piramidelor din Giza pe 14 octombrie, când a dat peste o priveliște foarte ciudată – un câine singuratic care stătea liniștit în vârful Marii Piramide, lătrând aparent la păsările care zburau pe deasupra.

Nu este chiar genul de lucru pe care te aștepți să îl vezi în timp ce zbori deasupra uneia dintre cele șapte minuni ale lumii, așa că nu este de mirare că clipul pe care l-a postat pe Instagramul său a devenit viral aproape instantaneu. Unii utilizatori ai popularei rețele de socializare au glumit spunând că potaia trebuie să fi fost zeul egiptean Anubis, în timp ce alții erau îngrijorați de siguranța sa.

Din fericire, Mosher a continuat videoclipul său viral cu un alt clip, de data aceasta filmat la poalele piramidei. Acesta arată atât câinele temerar, cât și un companion, iar globetrotterul uman a explicat că există mulți câini vagabonzi în zona Giza și că aceștia urcă și coboară adesea pe piramide, ceea ce nouă, oamenilor, ne este interzis să facem.

 

Interesant este că turiștilor li se permitea cândva să escaladeze piramidele antice, însă Egiptul a interzis această practică, iar contravenienții riscă acum până la trei ani după gratii. Se pare că aceleași reguli nu se aplică și câinilor…

 

Sursa: www.stiripesurse.ro

Gaza – Cel puţin 33 de persoane au murit în atacuri israeliene în Jabalia

Rusia şi Ucraina au efectuat un nou schimb de prizonieri, în cadrul unui acord intermediat de Emiratele Arabe Unite