VIDEO Ciolacu, după întâlnirea cu omologul moldovean: Rusia va duce Republica Moldova în sărăcie dacă moldovenii nu aleg UE

„Rusia va duce Republica Moldova în zona izolării, în zona sărăciei. Nu va aduce nici securitate, nici dezvoltare”, a afirmat prim-ministrul român, în contextul în care moldovenii nu aleg calea Unuinii Europene.

Totodată șeful Executivului român a precizat că nu își dorește o conectare totală a Republicii Moldova de România și țara vecină să nu aibă altă cale decât prin România.

„Dimpotrivă, România trebuie să fie podul R. Moldova către Uniunea Europeană. R. Moldova nu trebuie să fie dependentă de România în totalitate. Suntem și noi dependenți de dvs. și dvs. de noi pentru că suntem state vecine”, a mai spus Ciolacu.

Marcel Ciolacu a afirmat în încheierea declarație sale că iubește Republica Moldova.

„O iubesc din tot sufletul și cred că e de datoria noastră să ne implicăm cât mai mult să depășii aceste provocări pe care le aveți cu intergrarea și să le spunem oamenilor ca să înțeleagă foarte clar: acest război hibrid extins asupra Republicii Moldova este o minciună și o dezinformare”, a precizat Ciolacu.

 

Sursa: www.stiripesurse.ro

Documentare despre situri arheologice, comori pierdute şi structuri inginereşti care au sfidat timpul, în această toamnă pe National Geographic/ VIDEO

Avertizare meteo: 22 de județe, sub cod galben de inundații în weekend / HARTA