VIDEO Ciolacu: Trebuie să existe un parteneriat între stat, sindicate şi patronate, care să ne ajute pe toţi să ne dezvoltăm

Premierul Marcel Ciolacu s-a pronunţat sâmbătă, după întâlnirea cu sindicaliştii de la Dacia, pentru un parteneriat între stat, sindicate şi patronate, care să contribuie la dezvoltarea României.
 


„M-am întâlnit azi cu sindicatul de la Uzinele Dacia, unul dintre cele mai importante din România, şi am căzut de acord că trebuie să existe un parteneriat între stat, sindicate şi patronate, care să ne ajute pe toţi să ne dezvoltăm! Vom căuta, împreună, soluţii pentru a reduce în mod echitabil costul muncii şi măsuri de sprijin pentru marile companii din această industrie astfel încât acestea să se poată concentra pe noi investiţii, protejând forţa de muncă extrem de calificată de care dispun”, a scris Ciolacu pe Facebook.

El şi-a exprimat convingerea că cel mai important sprijin pe care statul îl poate acorda acestui sector în reprezintă finalizarea autostrăzilor şi drumurilor expres, punctând că pentru uzina Dacia autostrada Piteşti-Sibiu, drumul expres Piteşti-Craiova şi autostrada de centură a Bucureştiului sunt vitale.

„Evident, mai trebuie stabilitate şi predictibilitate, iar orice modificare fiscală trebuie făcută doar după un consens cu sindicatele şi patronatele. Faptul că nu vom creşte taxele în 2025 reprezintă o garanţie că mergem, împreună, pe calea sigură pentru dezvoltarea României”, a mai transmis Marcel Ciolacu. AGERPRES/(AS – autor: George Onea, editor: Cătălin Alexandru, editor online: Gabriela Badea) 

 

Citiţi şi:

 

VIDEO Ciolacu: Motorul economiei României stă în industria auto, care generează peste 13% din PIB

Sursa: www.agerpres.ro

Sebastian Burduja: În premieră, România a devenit deja cel mai mare producător de gaze din Uniunea Europeană

Renunțarea la ora de vară: peste 60 de europarlamentari au înaintat propunerea către președinta Comisiei Europene