VIDEO Condamnată după ce a furat din 400 de magazine, o femeie a primit o interdicție fără precedent: Trebuie să meargă sute de km pentru a cumpăra ceva

Tanya Liddle, o hoață de profesie, are interdicție de a intra în magazinele din Nord-Est după 171 de condamnări. Femeia în vârstă de 43 de ani, din Newcastle, s-a deghizat pentru a evita să fie recunoscută în timp ce a țintit magazinele din nord-est timp de decenii.

@chroniclelive CCTV footage of shoplifter Tanya Liddle wearing a disguise to steal from a Cramlington store. Prolific thief Liddle has plagued the North East for decades and has been arrested almost 400 times. ???? Footage supplied by Northumbria Police #CRAMLINGTON #NORTHUMBERLAND #CRIME #COURT #tkmaxx ♬ original sound – Newcastle Chronicle Live

 

 

 

 

 

 

 

 

 

O hoață prolifică care a adunat 171 de condamnări, ea a primit interdicție de a intra în toate magazinele, cu excepția a trei, dintr-o zonă imensă din nord-est.

Tanya Liddle a fost arestată de aproape 400 de ori de poliția din Northumbria și a „afectat” zona timp de decenii, potrivit poliției.

Ea a acumulat un total de 171 de condamnări, dintre care majoritatea pentru furt din magazine, și a folosit deghizări pentru a nu fi recunoscută.

Una dintre cele mai recente infracțiuni a fost comisă în TK Maxx din Westmorland Retail Park, în Cramlington, la 24 aprilie.

Liddle, purtând o pălărie trasă în jos pentru a-și masca înfățișarea, a fost văzută pe imaginile de pe camerele de supraveghere părăsind magazinul cu genți în valoare de 1 500 de lire sterline.

Unele îi erau înfășurate în jurul gâtului, altele în mâini, iar ea trăgea un cărucior după ea.

Poliția a solicitat o interdicție civilă împotriva hoaței prolifice, care a fost acordată săptămâna trecută la Tribunalul Civil din Newcastle.

Este cel mai strict ordin dat vreodată în zona de competență, care acoperă mai mult de 2 000 de mile pătrate în nord-estul Angliei, de la granița scoțiană până la County Durham și de la Pennines până la coastă.

Ordinul înseamnă că lui Liddle, din Newcastle, îi este interzis să intre în orice magazin din zonă, cu excepția unei farmacii, a unui supermarket și a unui magazin de îmbrăcăminte.

În cazul în care încalcă termenii și condițiile, aceasta riscă să fie arestată și condamnată la închisoare.

Inspectorul Patrick Hannon a declarat: „Suntem încântați că am obținut acest ordin, care se datorează muncii excelente și neobosite a ofițerilor noștri.

„Liddle a vizat în mod constant comercianții cu amănuntul timp de mai mulți ani și a epuizat toate oportunitățile care i-au fost oferite pentru a-și schimba modul de viață. Având în vedere acest lucru, considerăm că acesta este cel mai bun mod de a-i gestiona infracțiunile.

„Severitatea acestui ordin demonstrează gravitatea infracționalității sale și impactul semnificativ pe care l-a avut asupra comunității comercianților cu amănuntul din regiune, ceea ce pur și simplu nu vom accepta.

„Sper că această hotărâre trimite un mesaj clar altor hoți din magazine că comportamentul vostru nu va fi tolerat și că veți fi aduși în fața justiției.”

Poliția îndeamnă pe oricine o vede pe Liddle într-un magazin în care are interdicție să intre să trimită un mesaj direct pe social media sau să utilizeze funcția de chat live de pe site-ul său.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Planul pus la cale de Ministerul Sănătății și Ministerul Economiei: Este vizată industria farmaceutică

Premieră în economia românească: S-a lansat cea mai mare emisiune de obligațiuni din partea unei companii cu capital majoritar de stat