VIDEO Dan Diaconescu a spus data certă când revine în televiziune și renaște OTV: ‘Ne vedem direct cu toată lumea’

Dan Diaconescu este cercetat pentru act sexual cu un minor, dosarul fiind înregistrat pe rolul Judecătoriei Constanța. El a declarat în fața presei că are gânduri bune astăzi, anunțând că va face declarații la ieșirea din sala de judecată. Totodată el a vorbit și despre revenirea pe micile ecrane și a avansat data certă: 19 februarie 2025 este data când va intra în direct cu toți telespectatorii care așteaptă renașterea OTV.

„Legat de întoarcerea mea în televiziune, nu uitați – 19 februarie, ne vedem direct cu toată lumea. Vă mulțumesc tuturor pentru sprijin și abia aștept să colaborăm în materie de televiziune și să difuzați aceste înscenări odioase”, a declarat Dan Diaconescu.

 

Dan Diaconescu: ‘Statul paralel constănțean se destramă. O să aveți surprize după surprize’

Legat de dosarul în care este cercetat, acesta lasă să se înțeleagă că are încrederea că va fi soluționat în favoarea sa.

„Breaking news! Statul paralel constănțean se destramă, se prăbușește precum un castel de nisip, că tot suntem aici pe malul mării. Un martor a declarat deja că poliția i-a dictat acuzarea mea acum un an și ceva. Alți doi martori sunt acuzați de înscenare și nu pot să vă dau mai multe detalii.

Este devastator pentru ceea ce se pune aici la cale și ceea ce se înscenează în Republica Constanța. Nu ratați termenul următor. Nu știu când este.

Murad nu avea nicio legătură. O să aveți surprize după surprize”, a spus Diaconescu presei constănțene.

UPDATE – Arad: Un mort şi trei răniţi, după ce două TIR-uri şi un autoturism s-au ciocnit, pe A1/ Traficul este îngreunat, fiind formată o coloană de circa doi kilometri

Moldoveanca ucisă în atentatul de la Tel Aviv