VIDEO Deși PNL a avut candidat, Nicolae Ciucă spune că l-ar fi votat pe Nicușor Dan la Primăria Capitalei

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, și primarul general, Nicușor Dan, au participat împreună, la emisiunea lui Denise Rifai de pe gandul.ro. Liberalul spune că, dacă ar fi avut drept, l-ar fi votat pe vechiul și actualul edil din București, deși PNL a avut candidat pentru Primăria Capitalei.

Ales cu 352.000 de voturi, ceea ce a reprezentat 48% dintre cei care au mers la votul pentru Alegerile locale, Nicușor Dan a apărut în a doua parte a emisiunii, după ce șeful PNL a vorbit despre anumite teme fierbinți în prima parte.

„Cine câștigă alegerile, mă va depăși. Oamenii care m-au votat nu vor face ce spun eu. Îmi doresc o guvernare de dreapta”, a spus Nicușor Dan.

„Îacătă o convergență de voință și dorință. Va merge către un candidat de dreapta

Nu cred că trebuie să forțăm un răspuns de la domnul primar. Atunci când am fost premier, am colborat foarte bine. Este opțiunea dânsului. Nu trebuie să dăm la o parte relația din tre PNL și primarul general.

Sunt aceste elemente de congruență în care, politic, vedem lucrurile pentru Capitală.

Locuiesc în Balotești, n-am avut drept. L-as fi votat”, a replicat și Nicolae Ciucă.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Cazul capturii de cocaină ascunsă în fructe congelate din Ecuador – Două persoane arestate preventiv

Viktor Orban acuză un boicot ‘pueril’: ‘Ei cred că fac mişto de noi, dar nu se fac decât de râs/ UE nu ar trebui să devină o grădiniţă de copii’