VIDEO Dezbateri incendiare la propriu în Parlamentul Albaniei. Parlamentarii opoziției au dat foc scaunelor de lemn

Parlamentarii opoziției din Albania au dat foc scaunelor din Parlament. Incendiul a avut loc luni pe treptele din fața clădirii. Politicienii au protestat astfel față de condamnarea la închisoare a unui membru al opoziției.

Politicienii albanezi au incendiat luni mai multe scaune de lemn pe treptele de la intrarea în Parlament, potrivit Reuters. Incendiul a fost stins rapid de forțele de securitate, relateaza Mediafax.

Parlamentarii de opoziție au protestat astfel față de condamnarea lui Ervin Salianji, membru al Partidului Democrat, la un an de închisoare. Acesta a fost judecat pentru falsificare de acte, dar a respins acuzațiile despre care a spus că sunt motivate politic.

La începutul acestei luni, liderul Partidului Democrat, Sali Berisha, care se afla în arest la domiciliu din decembrie, a fost acuzat de corupție. Și el respinge toate acuzațiile.

Partidul de opoziție vrea să organizeze un protest major în capitala Tirana pe 7 octombrie.

Nu e prima dată când Opoziția se joacă cu focul. Acum câteva luni au reușit să aprindă torțe chiar în plenul parlamentului în prezența premierului Edi Rama pentru a bloca adoptarea Bugetului de stat pentru 2024.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Israelul anunţă că a început o operaţiune terestră „limitată” în sudul Libanului

‘Cromarea’, o metodă de distracție care face victime în rândul adolescenților – Ce este, ce efecte are asupra sănătății și la ce trebuie să fie atenți părinții